Böcker skrivna av Niklas

Du kan göra skillnad
Vilka mål har du för din privatekonomi? - 100 kr

Här kan du läsa texten till baksidan:

Oavsett hur ditt bankkonto ser ut i slutet av månaden vill boken DU KAN GÖRA SKILLNAD hjälpa dig få fokus i din privatekonomi. Vilka mål har du med dina pengar? Är ditt sätt att hantera din ekonomi i harmoni med vad du tror ditt liv går ut på? Vad kan ett generöst givande betyda? Hur vill du att ditt sparande skall se ut och har du koll på var dina pengar tar vägen under veckorna?

 Genom konkreta förslag och självupplevda erfarenheter vill författaren hjälpa dig se på dina ekonomiska resurser på ett nytt sätt. Du kan göra skillnad, både för dig själv och för någon annan.


Jag är passionerad över det här ämnet eftersom ekonomi egentligen inte handlar om pengar, utan om allt vi kan åstadkomma med dess hjälp. För mig och min fru har principerna i den här boken haft, utan att överdriva, livsförvandlande konsekvenser.
Niklas Lorentzon
Ditt böneliv
Guide till bönen Fader Vår - 19 kr

I den här praktiska guiden får du se hur man kan använda Jesu bön i sitt personliga andaktsliv.

Nytt liv - 19 kr

Nytt liv är ett häfte som kortfattat ger dig grunderna i frälsningen. Den är skriven till dig som precis blivit en kristen eller som vill bli en kristen men inte riktigt vet hur.

I Centrumkyrkan får alla det här häftet som bett med i en frälsningbön. Det känns som ett bra sätt att hjälpa människor vidare i sin nyfunna tro.

Vid beställning av 10 häften eller mer blir priset 10 kr/st
Här kan du ladda ner detta häfte gratis om du behöver läsa om det nya livet i Jesus.I direktkontakt med tronen - 49 kr
Utgiven på Semnos förslag 2004.

Utifrån berättelsen om Mefiboset får du hjälp att se vem du är i Jesus och på vilken grund du kan ha en direktkontakt med tronen.

Startpaketet - 39 kr


Detta häfte på sex kapitel är skrivet för dig som behöver en genomgång i grunderna i den kristna tron. En del församlingar använder häftet i grupper för nykristna och liknande.
Vid beställning av tio häften eller fler blir priset 19 kr/st.
Till alla priser tillkommer frakt.

Skicka din beställning till mig på niklas.lorentzon@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar